Vaša šansa

“Forever Living Products” nudi saradnju svim vrednim ljudima željnim dokazivanja i napretka, kako na životnom, tako i na poslovnom planu. Nije važno da li ste već u random odnosu ili ne, jer ovaj posao se može obavljati i kao primarni ali i kao dodatni posao, obzirom da vas ne vezuje za određeno radno vreme.

Prednost ovog posla je upravo u tome što ste vi sami svoj šef i sami sebe kontrolišete koliko ćete da radite a samim tim i koliko ćete da zaradite!

Marketing plan

Ovaj plan je osmišljen da pomogne svim potencijalnim saradnicima da ostvare svoje finansijske ciljeve. Bilo da žele povremeni, dodatni prihod ili stalni neograničeni prihod, bilo da žele da razviju međunarodni ili lokalni biznis, marketing plan je idealan način da stignu do svog cilja.

Kao što smo napomenuli, karijeru u “Forever Living Products” takođe možete graditi i uz svoj postojeći posao. Kako prihodi budu rasli možete razmišljati o svojoj poziciji. Jednostavno je – probajte proizvode. Kada budete uvideli njihovu vrednost, sigurno ćete svima koje poznajete pričati o njima.

Svima onima koji budu želeli da koriste ove sjajne proizvode omogućite da ih kupuju od sebe samih- tako što ćete ih uključiti u program, a za tu preporuku „Forever“ će vam isplatiti bonus, redovno, svakog 20. u mesecu za prethodni mesec. Prihod se generiše na nekoliko različitih načina.

Prvi je preko nove distributerske cene, oko 18% profita, plus bonus koji kompanija određuje na ličnu kupovinu u iznosu od 5% do 18%.

Distributeri u ovom segmentu mogu zaraditi od 400-600 dolara mesečno radeći 2-4 sata nedeljno. Zatim, imamo bonus za građenje tima. Pravi potencijal marketing plana ostvarujete gradeći tim distributera ispod vas. Time možete dobiti između 3% i 13% njihovog prodajnog prometa, kao dodatak bonusu ostvarenom na osnovu vašeg ličnog prometa.

Zatim, imamo liderski bonus i podsticajni bonus. Distributeri ovaj bonus koriste za kupovinu kola, kredita za kuću i školarina. Isplaćuje se i do 700 dolara preko normalnog bonusa. Zatim, ono najuzbudljivije, uz plaćanje svih mesečnih bonusa kompanija deli sa kvalifikovanim distributerima profit šering čekove, takozvana 13. Plata.

I da znate, sume mogu biti neverovatne. Postoji detaljnije objašnjenje marketing plana i tehnička određivanja napredovanja po lestvici uspeha. Ali, budući da je ovo samo animacija, zainteresovani neka nam se jave na telefon na ovom sajtu ili e-mailom.