Sonya Aloe Purifying Cleanser – Mleko za Čišćenje lica

Aloe Purifying Cleanser – Mleko za čišcenje lica obogaćeno Alojom i ekstraktom voća, blago, a efikasno uklanja šminku i nečistoću, a pri tome ne isušuje kožu. Ućiniće da Vaše lice bude svilenkasto, osveženo i čisto. Za najbolje rezultate koristite proizvod sa ostalim preparatima iz Sonya Skin Care kolekcije.

SASTAV

Aloe Barbadensis Gel (stabilizovani gel Aloe Vere), voda, Etilheksilhidroksistearat, Glicerolstearat, Methyl Gluceth-20, Sorbitol, Dimetikon, Etilheksilpalmitat, Arginin, Cetilalkohol, PEG-75 Stearat, Cateth-20, Steareth-20, Glicerin, Ekstrakt ploda krastavca, Ekstrakt ploda limuna, Sorbitan Laurate, Polisorbat 20, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glikol, Tropolon, Dinatrijum EDTA, miris.

SADRŽAJ 177 ml

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Svako jutro i veče započnite sa Aloe mlekom za čišćenje lica. Nanesite mleko za čišćenje na vrhove prstiju obe ruke, protrljajte, a zatim sadržaj blagim masirajućim pokretima nanesite na lice i vrat. Obrišite lice i vrat tuferom kako bi uklonili tragove šminke i nečistoće, a potom isperite toplom vodom. Sadrži Aloe i ekstrakte voća. Nežno uklanja šminku i nečistoće i pri tome ne isušuje kožu