FOREVER PRO X – CINNAMON

FOREVER PRO X - CINNAMON
FOREVER PRO X - CINNAMON

Forever PRO X CINNAMON Stručnjaci sada smatraju da adekvatan unos proteina igra važnu ulogu u zdravom programu regulisanja telesne težine, kada se kombinuje sa razumnom dijetom i redovnim vežbama. Forever PRO X²™ obezbeđuje zaštićenu mešavinu proteinskih izolata soje i proteinskih izolata i koncentrata surutke, zajedno sa 2 grama vlakana, sadržane u ukusnoj tortici sa ciljem da pomogne izgradnju mišića i postizanja željene težine.

Proteini pomažu da se osećate siti, čime pomažu u kontroli apetita, tako da ne unesete previše hrane u sledećem obroku ili da ne posegnete za visoko-kaloričnim grickalicama. Pored toga, pošto su mišići više metabolički aktivni od masnog tkiva, adekvatan unos proteina može da pomogne metabolizmu i time gubitku viška kilograma uz stvaranje nemasne mišićne mase.

Pored svoje uloge u suzbijanju apetita, proteini su od suštinskog značaja za izgradnju mišića, posebno kad pojačate intenzitet vežbanja. Neko može biti zabrinut da kombinacija dijete sa rigoroznim vežbama može dovesti do gubitka mišićne mase.

Obzirom da su proteini gradivni elementi mišićnog tkiva, adekvatan unos proteina može da pomogne u zaštiti od gubitka mišićne mase zbog dijete i vežbi, tokom zdravog programa kontrole telesne težine. Kvalitetni proteini vam pomažu da izgradite i zadržite nemasno mišićno tkivo, smanjuju vreme oporavka posle treninga i poboljšavaju kondiciju muskulature kroz vežbe.

Osim toga, povećan unos proteina, zajedno sa treningom uz opterećenje može da pomogne u održavanju mišićne mase kako starimo. Soja i surutka obezbeđuju visokokvalitetne proteine koji imaju naučno-istraživačku podlogu za svoje prednosti u izgradnji i podršci mišićnom tkivu.

Dizajniran da obezbedi dodatne proteine kao podršku zdravom programu kontrole telesne težine, ili da bude ukusna užina kada ste u pokretu, Forever PRO X²™ obezbeđuje 15 g visoko-kvalitetnih proteina u tortici odličnog ukusa. Forever PRO X²™ tortica stiže u dva izuzetna ukusa bez glutena, cimet i čokolada – oba su odličan način da povećate svakodnevni unos proteina!

NAMENA Proteinski dodatak ishrani za odrasle.

UPOTREBA

Odrasli: pakovanje dnevno. Forever PRO X²™ se može koristiti kao užina između obroka radi pomoći u kontroli apetita i gladi. Takođe se može koristiti kao dodatni izvor proteina pre ili posle vežbi. Forever PRO X²™ sa ukusom cimeta je odličan izbor za jutarnji obrok ili deo doručka kako bi se uneli proteini za dobar početak dana. Takođe se mogu koristiti kao ukusna i zdrava užina bilo kada tokom dana.

Količina od 15 g proteina po pakovanju i 2 g vlakana.  Izvrsni ukus cimeta. Bez glutena. Ove izjave nisu ocenjene od strane Sekretarijata za hranu i lekove. Ovi proizvodi nisu namenjeni da dijagnostikuju, tretiraju, leče niti vrše prevenciju bilo kakvih oboljenja.

Napomene: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, deci i osobama preosetljivim na njegove sastojke. Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi van domašaja dece.