FIRMING FOUNDATION LOTION – Dnevna krema za podlogu (podloga za šminku)

Firming Foundation Lotion
Firming Foundation Lotion: Dnevna krema, podloga za šminku

Dnevna krema za podlogu Firming Foundation Lotion je krema sa visokom tehnologijom izrade, specijalno formulisana da se koristi u našem režimu za negu lepote Cvet mladosti.

Firming Foundation Lotion je najmoderniji losion za negu koze lica posebno formulisan za upotrebu u nasem tretmanu za negu lica Aloe Fleur de Jouvence.

Idealna za dnevnu zastitu od raznih stetnih uticaja, nastala je kao kombinacija naucnih saznanja iz dermatologije sa kozmetičkim umećem koja je stvorila jedan efikasan i delotvoran proizvod koji ublažava i  smanjuje znakove starenja pomažući koži da ojača, poboljsa teksturu i pomaže sužavanju pora, te osigurava zastitni sloj za nanosenje šminke.

Da bi postigao ove rezultate, krema sadrži mešavinu Aloe Vere i drugih specijalnih prirodnih osveživača, humenctants i kodicionera, zajedno sa kolagenom i elastinom koji su neophodni da bi se očuvala dobra struktura kože i produžio mladalački izgled. U svom sastavu sadrži zaštitni agens iz Aloje koji štiti kožu od spoljnih uticaja kao što su vetar i zagadjenja, koji tokom nagomilavanja u koži mogu samo pospešiti znakove starenja.

SASTAV:

Firming Foundation Lotion je izvrsna hidrantna krema koja u svom sastavu ima materije za hidrataciju koze ( stabilizovani gel Aloe Vere, Na-PCA, hyaluronsku kiselinu, sklaven, itd ), hranljive materije (prirodne vitamine C, E, A i provitamin B5 ), prirodne ekstrakte ( gavez, hidrolizirani elastin i rastvorljivi kolagen ), kamilicu.
Svi ovi sastojci osvezavaju i daju vlaznost tkivu, deluju umirujuce, omeksavaju kozu i pomazu u ocuvanju njene mladolikosti i vitalnosti.

  • Ima zaštitnu ulogu od ultra violetnih zračenja
  • Učvršćuje i vlaži i hrani kožu
  • Sužava pore
  • Smanjuje znakove starenja
  • Osigurava dobru teksturu kože
  • Nemasna formula

Dnevna krema koja je idealna podloga za šminku, održava i neguje kožu, pri tome je hrani mnoštvom hranljivih sastojaka.