RELAXATION BATH SALTS

RELAXATION BATH SALTS
RELAXATION BATH SALTS

Relaxation Bath Salts -Relaksirajuća so za kupanje. Otklonite sve vaše brige sa aromatičnom mešavinom legendarne soli iz Mrtvog mora, lavande i drugih esencijalnih ulja.

Još od vremena starog Egipta, ljudi iz svih krajeva sveta putovali su na Mrtvo more zbog njegovog poznatog lekovitog dejstva. So Mrtvog mora odlična je za umirenje i hidrataciju kože.

Lavanda je u aromaterapiji dobro poznata biljka zbog svojih umirujućih svojstava. Aromaterapija s lavandom i drugim esencijalnim uljima pomaže pri relaksaciji tela i snu.

SASTAV Relaxation Bath Salts

Morska so (Maris Sal), Lavandula Angustifolia (Lavanda) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Maltodextrin, Hydrated Silica, aroma (Parfum).

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Sipajte približno dve supene kašike relaksirajuće soli za kupanje u kadu napunjenu vodom. Za najbolje rezultate sačekajte da se so potpuno rastopi. Forever Living sjedinio je ova dva snažna sastojka u našoj relaksirajućoj soli za kupanje, kako bi stvorio jedan od najboljih opuštajućih eliksira za kupanje, koji danas možete naći na tržištu. Samo dve kašike ove soli su dovoljne za opuštajuću kupku.

  • Sadrži so iz Mrtvog mora, poznatu po svojim lekovitim svojstvima
  • Aromaterapijsko dejstvo pomaže da se opustite i imate lagodan san
  • Samo dve supene kašike u vašoj kupki je sve što vam je potrebno