FOREVER SUN LIPS

Forever Sun Lips
Forever Sun Lips - Balzam za usne sa efektom hlađenja idealan za vruće dane

Sunce, vetar i hladno vreme mogu uzeti danak na delikatno tkivo naših usana, ostavljajući ih ispucale, bolne, iritirane i suve. Zaštita naših usana je jednako važna kao i zaštita naše kože od štetnih uticaja životne sredine, iako često zanemarujemo ovo tkivo jer se fokusiramo na hidriranje našeg lica i tela. Zato imamo Forever Sun Lips.

Forever Sun Lips je umirujući balzam za usne koji pomaže u zaštiti osetljivog tkiva naših usana od sunca i vetra, nudeći senzacionalni osećaj hlađenja zahvaljujući menti. Važno je zapamtiti da opekotine od sunca ne nastaju samo leti, već mogu nastati tokom cele godine, dok hladno i suvo zimsko vreme može oštetiti usne još jače.

Sa svojim širokim spektrom zaštite od sunca uz faktor 30, Forever Sun Lips pomaže u sprečavanju opekotina i štiti od UVA i UVB zraka. Primeniti pre izlaska na sunce i ponoviti kad god je potrebno. Forever Sun Lips pomaže u zaštiti od oštećenja koje može izazvati sunce, obezbeđujući umirujuće sastojke koji pomažu da usne budu meke i zaštićene, ali i da umiri iritirane i ispucale usne.

Ulje semena jojobe je dobro poznato po svojim hidrantnim svojstvima za kožu, ali takođe može da pomogne u omekšavanju tkiva usana, dok Aloe Vera deluje prirodno umirujuće i negujuće, obezbeđujući zaštitni hidrantni sloj. Alantoin pomaže u smirivanju osetljive kože, dok prirodna menta daje senzacionalni osećaj hlađenja koji takođe umiruje iritacije.

Forever Sun Lips pomaže u obnavljanju prirodne barijere na usnama radi zaštite i pomoći u obnavaljanju ispucalih usana. Umirujućim sastojcima štiti usne od isušivanja koje mogu izazvati vetar ili hladan vazduh, ali i smiruje crvene, bolne ili nadražene usne. Forever Sun Lips je savršen dnevni dodatak za režim zaštite i nege kože.

SADRŽAJ 4.25 g

PRIMENA Forever Sun Lips

Nanesite pre izlaganja suncu i svaki put kad usnama treba dodatna vlažnost. Faktor 30 Široki spektar zaštite – UVA & UVB Hidrantno ulje semena jojobe i umirujuća Aloe Vera.

  • Senzacionalni osećaj hlađenja sa mentom.
  • Upotrebom se pomaže u prevenciji i privremeno štiti suve i ispucale usne. Takođe, pomaže u zaštiti i prevenciji od isušujućeg efekta vetra i hladnog vazduha.
  • Pomaže u sprečavanju nastanka opekotina od sunca ako se koristi sa ostalim merama zaštite od sunca (vidi Primena), smanjuje se rizik od nastanka karcinoma kože i ranog starenja kože uzrokovanog suncem
  • Upozorenja: Samo za spoljnu upotrebu
  • Ne koristiti na oštećenoj koži i ranama Izbegavajte kontakt sa očima, a u slučaju kontakta ispirajte vodom do uklanjanja
  • Prestanite sa korišćenjem i javite se lekaru u slučaju osipa
  • Držite dalje od dece.
  • Ukoliko se proguta javite se svom lekaru