FOREVER ALOE MPD 2X ULTRA

Forever Aloe MPD 2X Ultra
Forever Aloe MPD 2X Ultra

Svake nedelje koristimo različite deterdžente za čišćenje. Ne bi li bilo lepo kupiti samo jedan višenamenski proizvod za čišćenje rublja, suđa, podove, čak i kupatila?! Forever Living Products je proizveo jedan takav proizvod – tečni višenamenski deterdžent, delotvoran i ekonomičan za upotrebu: Forever Aloe MPD 2X Ultra.

Forever Aloe MPD 2X Ultra je višenamenski koncentrisani deterdžent koga je proizveo FLP kao raznovrstan proizvod za čišćenje, idealan za pranje rublja (sve tipove odeće), sredstvo za pranje podova, kupatila, pločica i tepiha te za ručno pranje posuđa.

Ovaj ekološki, koncentrisani, tečni deterdžent izvrstan je za čišćenje nečistoća, odstranjivanje masnoće i uklanjanje mrlja bez grebanja ili ostavljanja traga na bilo kakvoj površini. Svojim višenamenskim delovanjem, može zameniti mnoge slične proizvode na tržištu, uz veliku uštedu za korisnika.

Forever Aloe MPD 2X Ultra ne sadrži fosfor, čineći ga sigurnim za okolnu. Njegove anjonske i ne-jonske površinske materije su biorazgradive, smanjuju zagađenje okoline i vode, što nije slučaj kod ostalih deterdženata.

Naša neabrazivna formula sadrži blagu Aloe veru koja omekšava i neguje vaše ruke i odeću.

SASTAV

Vodeni rastvor sadrži površinski aktivne agense (voda, etoksilisani linearni alkohol, benzensulfonska kiselina, C10-16-Alkid derivati, soli natrijuma, natrijum ksilen sulfonat, natrijum sulfat), omekšivač (Aloe Vera gel), parfem, Metilizotiazolinon i boju.

NAČIN UPOTREBE

Pranje veša: za uobičajenu količinu veša upotrebiti 15 ml. Za uklanjanje mrlja staviti malu količinu direktno na mrlju i potopiti u vodu pre pranja. Pre upotrebe stavite malu količinu direktno na fleku pre pranja. Testirati na unutrašnjoj strani šava zbog mogućnosti promene nijanse tkanine.

Višenamenski: rastvoriti 30 ml na 3.78 1 vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupatila, pločica, tepiha i spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila.

U domaćinstvu: nežan je za ruke, samo nekoliko kapi staviti na sundjer ili krpu i dobićete čisto posuđe, uklonićete mrlje sa tepiha i mnogo više od toga.

Ne preporučuje se upotreba u mašinama za pranje posuđa.

  • Višenamensko, 2X koncentrisano sredstvo za čišćenje
  • Ne sadrži fosfor
  • Bez štetnog delovanja za okolinu, biorazgradivog sastava
  • Blaga formula za ruke i odeću Napomena: Nije za upotrebu u mašinama za suđe