FOREVER ALOE 2 GO

FOREVER ALOE 2 GO
FOREVER ALOE 2 GO

Sa Forever Aloe 2 Go uživajte u hranljivom spoju raznovrsnog blagotvomog dejstva Aloe Vera Gel-a i slatkog egzotičnog ukusa Pomesteen Power-a koji sadrži nar, krušku, mango, malinu, kupinu borovnicu i ekstrakt semena grožđa.

Forever Living Products izdvojio je najbolje iz oba napitka i pretočio u ambalažu koja sadrži jednu dozu. Forever Aloe2Go može se konzumirati svuda, u svako vreme, na radnom mestu, izletu, u automobilu ili za vreme putovanja. Za uzimanje mešavine dva zdrava napitka potrebno je samo otvoriti foliju. Aloe2Go daje dodatnu energiju kroz ukusan napitak, obezbeđujući Vaše telo sa svim hranljivim sastojcima.

Kombinacijom osežavajućeg slatkog ukusa manga (nazvan ,,Kraljica voća zbog svog izvrsnog ukusa) i Aloe Vera gela, napravili smo ukusan antioksidansni koktel koji blagotvomo deluje na dobro funkcionisanje imunog sistema. Nar ima više antioksidanata od borovnice, zelenog čaja ili vina.

Mango ima najveći sadraj ksantona pronaden u voću. Neke studije pokazuju da ksantoni utiču na poboljšanje imunog sistema bolje i od vitamina C i E. Aloe Vera Gel obezbeduje prirodnu potporu za dobro funkcionisanje imunog sistema zbog visokog sadržaja polisaharida i drugih prirodnih pokretača imunog sistema. Imajući ove rezultate na umu, zajedno sa prijatnim ukusom i pogodnom ambalažom sigumi smo da ćete Aloe2Go uvek nositi sa sobom.

Pakovanje sadrži 30 kesica.