FAB X FOREVER ACTIVE BOOST

FAB X FOREVER ACTIVE BOOST
FAB X FOREVER ACTIVE BOOST

FAB X Forever Active Boost ™ energetski napitak pruža zdravu alternativu koja uključuje vitamine , aminokiseline i elektrolite bez kalorija, šećera ili ugljenih hidrata.

Da li ikada poželite da imate više vremena za ostvarivanje svojih ciljeva? Vaše vreme je Vaš najvredniji resurs, a to što ćete imati dovoljno energije za ceo dan Vam može pomoći da ostvarite sve što želite.

Kreirali smo FAB X kako bismo Vam pomogli da ostanete u skladu sa svojim zdravljem i fitnes ciljevima, a da pritom i dalje uživate u istim dobrim ukusima i koristima koje nudi Forever.

Ne samo momentalan, brzi dotok energije potreban u svako doba, već i dugoročna energija, bez opadanja potpomaže kretanje kroz zauzeti stil života i ne ugrožava vaše ciljeve.

Bez kalorija, šećera i ugljenih hidrata, FAB X je savršeno usputno piće kada poželite osveženje. Guarana , prirodni sastojak, doprinosi momen talnom dejstvu FAB X napitka, dok dugoročnu energiju obezbeđuje A D X 7 tehnologija, originalna mešavina adaptirajućeg bilja, vitamina, aminokiselina i elektrolita koju su formulisali vrhunski sportski naučnici.

Izdržljivost , koncentracija, energija i vitamini koje dobijate uzimanjem FAB X napitka će vas okrepiti i pomoći će vašoj produktivnosti bez šećera i kalorija. Svima je povremeno potreban dotok energije, a FAB X obezbeđuje zdravu alternativu u kojoj možete sa poverenjem uživati.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Jedna do tri konzerve dnevno. Ne preporučuje se deci i trudnicama. Ukoliko imate medicinskih problema, pre upotrebe se posavetujte sa lekarom.